keurmerk hit & health

Hit & Health ontvangt keurmerk Vechtsportautoriteit

In april stond een bijzondere dag op de planning voor het hele team van Hit & Health. Want dat wij staan voor veilig en verantwoord kickboksen voor iedereen is geen nieuws. Niet voor niets zijn wij dan ook heel trots dat we het keurmerk Vechtsportautoriteit hebben ontvangen. Op woensdag 13 april kwam een delegatie van de Vechtsportautoriteit in samenwerking met de gemeente Den Haag langs bij onze sportschool om het keurmerk uit te reiken.

Lees verder!
misvattingen kickboksen

5 misvattingen over kickboksen

Als je vertelt dat je aan kickboksen doet, heb je misschien wel eens meegemaakt dat mensen je verbaasd aankijken. ‘Jij?! Kickboksen?’ Vaak hebben anderen een bepaald beeld bij deze mooie sport, wat niet overeenkomt met de werkelijkheid. Kickboksen brengt namelijk best wat misvattingen met zich mee. En dat is zonde. Tijd om deze misvattingen voor eens en voor altijd de wereld uit te helpen.

Lees verder!
Kickboksen Den Haag - Hit & Health

Kickboksen in Den Haag, het kan weer

“Terug naar normaal, daarvoor moeten we een lange adem hebben” – werd er vanuit de Tweede Kamer gezegd een tijd geleden. Inmiddels mogen de sportscholen weer open zijn contactsporten weer mogelijk. En wel zonder anderhalve meter afstand. Want laten we eerlijk zijn, kickboksen met anderhalve meter afstand werkt natuurlijk niet. Bij Hit & Health zijn we weer volop bezig en gaan we jou motiveren om die ‘coronakilo’s’ kwijt te raken.

Lees verder!
kickboksen Den Haag

De 7 meest gestelde vragen over kickboksen

Kickboksen is een hele veelzijdige sport, niet voor niets zie je mannen, vrouwen én kinderen van alle leeftijden losgaan tijdens een gemiddelde les. Voor je begint met kickboksen heb je misschien wat vragen. Wat doe je bijvoorbeeld aan tijdens een kickboksles en is het eigenlijk wel geschikt voor iedereen? In deze blog geven we antwoord op de 7 meest gestelde vragen over kickboksen.

Lees verder!
Kickboksgala Hit & Health

Tips om klaar te zijn voor je eerste kickbokswedstrijd

Na het zien van spectaculaire kickbokswedstrijden op televisie, kan je bijna zelf niet wachten om een keer de ring in te gaan. Misschien train je al heel lang of begin je net met kickboksen en wil je een écht doel voor ogen hebben. Wat jouw reden ook is om een keer mee te willen doen aan een kickboksevenement; met deze tips ben jij klaar voor je eerste kickbokswedstrijd!

Lees verder!
alles over mma

Alles wat je moet weten over MMA

Rake trappen, harde stoten en sporters die zowel staand als op de grond aan het vechten zijn; we hebben het natuurlijk over MMA (mixed martial arts). Maar wat is deze tak van de vechtsport precies en wat kan je verwachten tijdens een MMA-training? We leggen het allemaal uit in deze blog.

Lees verder!
bodytec den haag

De meest gestelde vragen over Bodytec

Bodytec is hotter dan ooit! In slechts twintig minuten train je acht verschillende spiergroepen en dat slechts twee keer per week. Je voelt je fitter, wordt slanker en je hoeft geen excuses meer te verzinnen om te trainen. Maar wat is bodytec precies en hoe werkt het? In deze blog geven we antwoord op de meest gestelde vragen over bodytec.

Lees verder!
wedstrijdtraining den haag

5 basisregels en kickbokstechnieken die je moet kennen

Hoewel kickboksen vooral draait om plezier, sporten en werken aan je conditie, zijn er wel een aantal basisregels- en technieken waar je je aan moet houden. Denk aan de regels tijdens het trainen, basistechnieken die je moet kennen en een juiste houding. In deze blog leggen we meer uit over de verschillende kickbokstechnieken en regels die je écht moet kennen als kickbokser.

Lees verder!
kickboksen voor moeders

Kickboksen voor moeders: 5 redenen om nu te starten

In de ochtend is het racen om de kinderen op tijd naar school te brengen, om vervolgens door te gaan om te werken. Na het werk gaat het thuis gewoon door, tot je uitgeblust op de bank ploft. Je energie is ver te zoeken en eigenlijk heb je nooit tijd voor jezelf. Toch wil je wel fitter worden, maar hoe dan? Voor veel moeders is dit herkenbaar, daarom delen we 5 redenen voor moeders om nu te starten met kickboksen!

Lees verder!