bokszaktraining den haag

Zoek je een leuke én actieve manier om je conditie te verbeteren? En vind je het leuk om te leren kickboksen zonder fysiek contact met tegenstanders? Dan is onze bokszaktraining waarschijnlijk écht iets voor jou! Tijdens een flinke work-out komen alle kickbokstechnieken aan bod en je leert verschillende combinaties te maken. Woon je in de omgeving van Den Haag en ben je benieuwd of een bokszaktraining iets voor jou is? Meld je nu aan voor een gratis proefles.

Wat kun je verwachten tijdens een bokszaktraining?

Onze bokszaktrainingen zijn te vergelijken met cardioboksen. In hoog tempo wissel je verschillende kickbokstechnieken af, gericht op het verbeteren van je conditie. Tijdens deze lessen heb je geen fysiek contact met anderen, daarom kiezen veel mensen die liever niet sparren voor een bokszaktraining.

Iedere training begint met een korte, gezamenlijke warming-up. Vervolgens doen we verschillende oefeningen door middel van kettlebeltrainingen, lichaamsgewichtoefeningen en/of HIIT (high intensity interval training). Uiteraard staat de bokszak centraal in deze training, waarbij we ook focussen op het verbeteren van jouw techniek. Alle voorkomende kickbokstechnieken (stoten, trappen en knieën) komen voorbij. Na afloop van een bokszaktraining voel je je voldaan en fit!

Zie jij jezelf al losgaan op één van onze bokszakken, terwijl je op een leuke manier met kickboksen bezig bent? Bekijk ons lesrooster en kies een geschikte dag om een proefles te volgen!

Combineer je bokszaktraining bij Hit & Health met één van onze andere trainingen:

Lesrooster bokszaktraining bij Hit & Health in Den Haag

Dag van de week Tijden
maandag 18:00 – 19:00
dinsdag 18:00 – 19:00
donderdag 18:00 – 19:00
zaterdag 11:00 – 12:00


Kijk hier voor een actueel overzicht van alle lessen.

Wat heb je nodig voor een bokszaktraining?

Kan jij ook niet wachten om je conditie te verbeteren en wil je meedoen met een bokszaktraining? Voor een bokszakles heb je de volgende dingen nodig:

• Bokshandschoenen/zakhandschoenen
• Bandage
• Sportkleding

Heb je deze nog niet? Geen probleem! We hebben spullen op voorraad die je kunt lenen, natuurlijk kun je ook een startersset bij ons kopen. Geef dit gerust aan voor de training begint, we helpen je graag op weg.

Dit zeggen anderen over de bokszaktraining bij Hit & Health in Den Haag:

Nicolette van de Water:

“Superclub. Je voelt je meteen thuis bij Hit & Health. Goede trainers en lieve mensen.”

Chris Berkhout:

“Leuke sportschool waar iedereen zich gelijk welkom voelt, er is voor iedereen aandacht; beginners en gevorderden. Een topgym om te beginnen of om meer vooruitgang te boeken als je al een tijdje bezig bent. Respect en discipline staan hoog in het vaandel, maar na de training is er volop gezelligheid.”

Soukaina El Makkaoui:

“Fijne sportschool waar je je meteen welkom voelt. Professionele en vriendelijke trainers, met oog voor een ieder. Een uitgebreid lesrooster met meerdere lessen per dag. Zeker een aanrader!”