Beste Hit & Health-leden,

Hit & Health gaat weer beginnen, ook voor volwassen! Vanaf vrijdag 15 mei zullen wij zoveel mogelijk lessen hervatten. Dit vindt, zoals besloten door de overheid, buiten plaats. Wij hebben buiten voor de sportschool bokszakken geplaatst en geven daar de trainingen op. Uiteraard houden wij ons aan de regels, die zijn gesteld door het RIVM om veilig te kunnen sporten. Hygiene vinden wij belangrijk, dus het materiaal wordt regelmatig schoongemaakt. Er wordt deze maand 50% van het abonnement geïncasseerd. En vanaf aankomende maand weer 100%. Er zijn een aantal dingen waar je op moeten letten.

  • Er zijn maximaal 32 plekken per les beschikbaar. Reserveren gaat via een persoonlijke app die je deze week in je mail ontvangt. Heb jij deze mail voor donderdag 14 mei niet ontvangen? Neem dan contact met ons op.
  • De training vindt plaats op stenen, dus trek sportschoenen aan.
  • Zorg dat je spullen van jezelf meeneemt, spullen lenen is helaas niet mogelijk.
  • Zorg voor 1.5 meter afstand tot elkaar en luister goed naar de trainers om alles volgens de richtlijnen te laten verlopen.
  • Zorg voor persoonlijke hygiëne en ga thuis nog naar het toilet. Je kan geen gebruikmaken van het sanitair van de sportschool.

Mocht je zelf ondernemer zijn of om wat voor reden dan ook financieel hard getroffen zijn door het Coronavirus? Neem dan contact met ons op.

Wij hanteren het sportprotocol van NOCNSF

Lees vooraf de spelregels om weer veilig samen te sporten.

Zorg voor elkaar en laten we ons met zijn allen aan de richtlijnen houden, zodat wij allemaal veilig kunnen sporten.

Bekijk het lesrooster.

Sportieve groet,

Namens het hele team – Sven ten Bruggen Cate