Kickboksen Den Haag - Hit & Health

“Terug naar normaal, daarvoor moeten we een lange adem hebben” – werd er vanuit de Tweede Kamer gezegd een tijd geleden. Inmiddels mogen de sportscholen weer open zijn contactsporten weer mogelijk. En wel zonder anderhalve meter afstand. Want laten we eerlijk zijn, kickboksen met anderhalve meter afstand werkt natuurlijk niet. Bij Hit & Health zijn we weer volop bezig en gaan we jou motiveren om die ‘coronakilo’s’ kwijt te raken.

Sporten om coronakilo’s kwijt te raken

Misschien ben je tijdens de periodes dat de sportscholen dicht waren actief gebleven en is jouw conditie op peil. Toch zijn veel mensen hun motivatie verloren, waardoor de zogenaamde ‘coronakilo’s’ een feit zijn. De afgelopen jaren kregen we als sportscholen namelijk veel te verduren. Open, dicht, weer even open en weer dicht. Niet alleen was dit een grote strop voor de sportschoolhouders, ook voor jou als sporter had dit grote impact. Gelukkig mogen we nu weer en we staan te trappelen om jou te helpen om die coronakilo’s kwijt te raken om weer fit te worden.

Kickboksen Den Haag

Motivatie om weer te trainen

Tijdens de sluitingen van de sportscholen was het gewoon mogelijk om door te trainen vanuit huis, met behulp van de videolessen van Hit & Health. Toch zijn er heel wat mensen die de motivatie totaal kwijtwaren, ziek zijn geworden of om andere redenen niet mee konden trainen. Als je tijdens de coronacrisis helemaal niet hebt gesport, kan je conditie achteruit hollen en je kan je motivatie kwijtraken. Daarom is het belangrijk om het trainen weer rustig op te bouwen. Laat je niet demotiveren en begin gewoon weer rustig aan, we begeleiden je graag.

Kickboksen helpt om af te vallen

Uit verveling meer gaan eten en minder bewegen, veel mensen kregen hiermee te maken. Toch is het nooit te laat om weer te beginnen om af te vallen en fitter te worden. Wist je dat kickboksen de ideale sport is om dit voor elkaar te krijgen? Misschien herken je dat wel: veel mensen vinden trainen in een gewone sportschool een beetje saai. Terwijl je staat te zwoegen op een apparaat, moet je de motivatie vanuit je tenen halen. Kickboksen is vooral heel leuk om te doen! Het zorgt voor afwisseling en iedere les leer je weer iets nieuws. Daarnaast helpt kickboksen om af te vallen en weer fit te worden.

Hit & Health Den Haag blog

Kickboksen in Den Haag, het kan weer!

Hoewel Hit & Health altijd zorgt voor oplossingen, zoals digitale lessen en bokszakken in de buitenlucht, is het heel fijn dat we nu weer helemaal open mogen. Alle reguliere lessen zijn weer te volgen volgens het vaste rooster. Ook volg je nu ook bodytec-lessen, waarbij je met behulp van speciale elektroden een intensieve work-out doet. Voor de mensen die liever niet sparren is het ook nog steeds mogelijk om bokszaklessen te volgen.

Wil je een keer een kijkje komen nemen om te kickboksen in Den Haag? Bekijk ons volledige lesrooster hier.