kickboksen Den Haag

Ben jij op zoek naar een sportschool om te kickboksen in Den Haag? Stop dan met zoeken, want bij Hit & Health ben je aan het juiste adres! Of jij nu fanatiek wilt sparren met anderen of gewoon op een leuke manier aan je conditie wilt werken: kickboksen is een supergoede work-out. In deze blog vertellen we je meer over onze kickbokslessen in Den Haag.

Kickboksen voor ieder niveau

Zie jij jezelf al helemaal losgaan tijdens het kickboksen? Trappen tegen een bokszak en leren hoe je de juiste technieken toepast? Of wil je juist op een leuke manier aan je conditie werken om eindelijk weer fitter te worden? Wat jouw doel ook is: iedereen is welkom om bij onze sportschool in Den Haag te komen trainen. Niet voor niets zie je een mooie mix van verschillende mensen tijdens onze lessen. Dat komt omdat onze lessen toegankelijk zijn voor jong en oud, man, vrouw of kind.

Waarom is kickboksen zo goed voor je?

Kickboksen is een combinatie van inspanning, kracht en concentratie. Je gebruikt dan ook bijna alle spiergroepen tijdens een gemiddelde kickboksles. Niet alleen maak je veel endorfine aan, waardoor je na het sporten een voldaan gevoel hebt, ook heb je een supergoede work-out achter de rug.

De lessen van Hit & Health zijn ingedeeld in verschillende niveaus. Je kiest altijd zelf of je wilt sparren met anderen, of dit liever niet doet. Tijdens de beginnerslessen is er geen fysiek contact, zodat je eerst alle kickbokstechnieken leert. De professionele trainers van Hit & Health geven op een conditionele en technische manier les, zodat je na afloop met een voldaan gevoel naar huis gaat!

De voordelen van kickboksen:

  • Als je regelmatig gaat kickboksen, krijg je een killer-conditie;
  • Je lichaam wordt fitter en sterker;
  • Kickboksen is een geweldige uitlaatklep, je kan letterlijk alles even van je afslaan;
  • Je leert nieuwe mensen kennen;

Woon jij in de buurt van Den Haag en wil je leren kickboksen? Of ben je al een ervaren kickbokser en wil je jouw skills naar een hoger niveau tillen? Kom dan eens vrijblijvend kennismaken door middel van een gratis proefles.

Kickboksen voor kinderen Den Haag

Kickboksen voor kinderen

Speciaal voor de kleine kickboksers bieden wij bijna dagelijks kinder-kickbokslessen aan. De meeste kinderen zijn namelijk dol op bewegen en wat is nou een leukere uitlaatklep dan te leren kickboksen op een veilige en verantwoorde manier? Bij Hit & Health zijn kinderen al vanaf 4 jaar welkom om mee te trainen. Van kleins af aan leggen onze trainers de nadruk op wederzijds respect, elkaar helpen en het leren van discipline. Een leuke bijkomstigheid: je ziet het zelfvertrouwen en plezier bij de meeste kinderen toenemen!

Kickboksen voor kinderen heeft meer voordelen:

  • Kinderen hebben een uitlaatklep en raken op een positieve manier hun energie kwijt;
  • Kickboksen zorgt voor een betere conditie én coördinatie;
  • Geeft een boost voor het zelfvertrouwen van kinderen;
  • Kinderen durven beter voor zichzelf op te komen;
  • Tijdens de lessen leren ze nieuwe vriendjes kennen, hoe leuk is dat!

Hit & Health Den Haag blog

Woon jij in Den Haag en wil je leren kickboksen?

Ben jij enthousiast geworden en wil je leren kickboksen of ben je op zoek naar een uitdagende én leuke manier om af te vallen of te trainen in teamverband? Kom dan eens vrijblijvend langs bij onze sportschool in Den Haag. We zijn gevestigd in de wijk Mariahoeve (gratis parkeren voor de deur en goed bereikbaar met openbaar vervoer).

De kracht van Hit & Health zit in de persoonlijke begeleiding en onze jarenlange ervaring. Iedereen die lid is van onze sportschool hoort erbij, of je nu beginnend bent of een ervaren kickbokser. We zijn één team! Niet voor niets zie je mannen en vrouwen van alle leeftijden trainen in onze sportschool.

Bekijk hier ons volledige lesrooster en schrijf je in voor een gratis proefles!