wedstrijdtraining den haag

Ben jij een gevorderde of ervaren kickbokser en wil je jouw skills tijdens wedstrijden laten zien? Dan kun je bij Hit & Health deelnemen aan wedstrijdtraining. Samen met één van de trainers zorgen we ervoor dat je klaargestoomd wordt voor wedstrijden. Onder de naam HIT Team komt Hit & Health uit in wedstrijdverband in Den Haag, maar ook in de rest van Nederland. Wil jij onderdeel worden van ons team? Lees dan even verder.

Vechten op een kickboksgala is de ultieme ervaring voor iedere kickbokser. Met het HIT Team doen wij mee aan (grote en kleine) kickboksgala’s in en rondom Den Haag, maar ook in de rest van Nederland. Uitkomen voor het HIT Team betekent hard trainen, 100% inzet en respect voor je tegenstander.

Wil je deelnemen aan de wedstrijdtraining en uitkomen voor het team van Hit & Health? Meld je nu aan voor een gratis proefles.

Kickbokswedstrijd: In welke klasse vecht je voor Hit Team?

Er zijn verschillende klasse waarin je ingedeeld kan worden wanneer je aan kickboksen doet.

• J – Klasse
• N – Klasse
• C – Klasse
• B – Klasse
• A – Klasse

De J – Klasse is voor de jeugd tot 16 jaar en de N – Klasse is voor volwassen beginners die nog maar kort zijn gestart met kickboksen. Wanneer je een klasse hoger gaat wordt bepaald door de kickboksbond en is afhankelijk aan hoeveel wedstrijden je meedoet en of je wint. Gemiddeld ga je na 3 gewonnen wedstrijden in de N – Klasse naar de C – Klasse, na 6 gewonnen wedstrijden in de C-Klasse ga je naar de B – Klasse en na 8 gewonnen wedstrijden in de B-Klasse ga je naar de A – Klasse.

Vechters wedstrijdtraining Hit Team Den Haag

Wij zijn trots op onze vechters! Benieuwd naar onze jongens en dames? Voor HIT Team komen volwassen en ook onze jeugd uit. Deze bikkels nemen deel aan kickboksgala’s door heel Nederland, groot en klein.

Lesrooster wedstrijdtraining kickboksen

Kijk hier voor een actueel overzicht van alle lessen.

Tarieven Hit & Health

Kijk hier voor een actueel overzicht van de tarieven.