kickboksen Leidschendam Voorburg

Woon jij in de buurt van Voorburg of Leidschendam en wil je leren kickboksen? Of ben je al een ervaren kickbokser en wil je er meer uithalen? Kom dan eens langs voor een gratis proefles bij sportschool Hit & Health! Niet alleen leer je kickboksen, ook werk je aan je conditie. Kies voor een groepsles, bokszaktraining (zonder sparren) of personal training waarbij je 1-op-1 met een ervaren kickbokstrainer aan de slag gaat.

Kom je uit Leidschendam of Voorburg en wil je leren kickboksen?

Ben jij helemaal klaar met die saaie sportscholen, waarbij je verschillende apparaten afwerkt? Zie je er iedere keer tegenop om te sporten? Ontdek dan eens hoe leuk kickboksen kan zijn! Terwijl jij lekker losgaat met behulp van een bokszak, train je ook nog eens al je spiergroepen!

Bij sportschool Hit & Health is iedereen welkom, we staan dan ook niet voor niets bekend om de toegankelijkheid en goede sfeer. Niet alleen zijn de kickbokslessen heel leuk en leerzaam, ook gaan we altijd respectvol met elkaar om. Onze ervaren trainers leren je graag alle verschillende kickbokstechnieken, terwijl jij steeds fitter wordt. Zo kun je kiezen uit groepslessen, personal training, jeugdlessen of bokszaktrainingen. Je bepaalt altijd zelf of je wilt sparren of gewoon lekker wilt trainen.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging om:

  • een betere conditie te krijgen
  • te leren kickboksen
  • af te vallen
  • weer lekker in je vel te komen
  • een betere kickbokser te worden

Dan zien we je graag een keer om vrijblijvend kennis te maken. Boek je gratis proefles hier en selecteer welke dag en tijdstip goed in jouw schema passen.

Aanbod vechtsporten Hit & Health

Lesrooster kickboksen in de buurt van Voorburg en Leidschendam

Kijk hier voor een actueel overzicht van alle lessen voor volwassenen, dames en jeugd.

Bereikbaarheid Hit & Health vanuit Leidschendam en Voorburg

Hit & Health is gemakkelijk te bereiken vanuit Leidschendam en Voorburg. De sportschool is namelijk heel centraal gelegen in Den Haag (Mariahoeve) op Catharinaland 5 (vlakbij Station Mariahoeve). Hit & Health is eenvoudig te bereiken met auto, fiets en openbaar vervoer (tram 6, bus 24 en trein). Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Probeer kickboksen bij Hit & Health gratis!

Wil je direct starten met kickboksen, boksen of MMA? Meld je dan aan voor een gratis proefles naar keuze en ervaar wat Hit & Health voor jou kan betekenen. We zien je graag in onze sportschool!

Ervaringen kickboksen, boksen en MMA

Joey van Driel – Mariahoeve

“Topsportschool! Veel trainingen die er te volgen zijn op diverse tijden. Trainers die je tot het uiterste laten gaan en oog hebben voor je techniek. Voor beginners en gevorderden het maakt niet uit. Ook hangt er een fijne en leuke sfeer in de sportschool. Wat wil je nog meer?”

Dylan Kuijper – Voorburg

“Afgelopen maandag voor het eerst een proefles gedraaid. Top sfeer en goeie les.. Daarnaast was ik opzoek naar sportschool waarbij respect en traditie hoog in het vaandel staat. Na de les ook direct lid gemaakt. Vrijdag weer trainen!!!”

Ella Verschragen – Den Haag

“Geweldige sportschool voor alle leeftijden: uitdagend, goed voor conditie, balans en kracht! Super goede sfeer en veel respect.”

Ben Foetsi – Leidschendam

“Goede trainingen gegeven door goede trainers. Ze drijven je tot het uiterste en hebben oog voor je techniek. Veel keus wat tijden betreft en de mensen die komen trainen zijn open en toegankelijk. Topschool!”

Aleksandra Mandic – Voorburg

“Het is een gezellige sportschool ik werd er heel erg goed ontvangen, en ze trainen je super goed.”