Bij Hit & Health bieden we verschillende vechtsporten aan voor beginners en gevorderden. Wil je graag verantwoord de uitdaging aangaan en leren kickboksen, boksen of MMA in de buurt van Voorburg en Leidschendam? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod en kom langs voor een gratis proefles.

Kom je uit Leidschendam of Voorburg en wil je leren kickboksen?

Ben je op zoek naar een leuke sportschool met professionele trainers? Weet je alleen niet waar in Leidschendam of Voorburg? Bij Hit & Health is iedereen welkom: jong, oud, man, vrouw of kind. Bij Hit & health staan we bekend om de toegankelijkheid en goede sfeer. We gaan respectvol met elkaar om en hebben uiteraard ook veel lol. Sporten bij Hit & Health is werken aan je conditie, kracht en techniek. In groepsverband of met een personal trainer. Onze professionele trainers zijn erg ervaren en leren je alle aspecten van een vechtsport.

Aanbod vechtsporten Hit & Health

Bereikbaarheid Hit & Health vanuit Leidschendam en Voorburg

Hit & Health ligt centraal in Den Haag Mariahoeve op Catharinaland 5 (vlakbij Station Mariahoeve), tegen de grens van Voorburg en Leidschendam. Hit & Health is eenvoudig te bereiken met auto, fiets en openbaar vervoer (tram 6, bus 24 en trein). Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Probeer kickboksen bij Hit & Health gratis!

Wil je direct starten met kickboksen, boksen of MMA? Meld je dan aan voor een gratis proefles naar keuze en ervaar wat Hit & Health voor jou kan betekenen. We zien je graag in onze sportschool!

Ervaringen kickboksen, boksen en MMA

Joey van Driel

“Topsportschool! Veel trainingen die er te volgen zijn op diverse tijden. Trainers die je tot het uiterste laten gaan en oog hebben voor je techniek. Voor beginners en gevorderden het maakt niet uit. Ook hangt er een fijne en leuke sfeer in de sportschool. Wat wil je nog meer?”

Dylan Kuijper

“Afgelopen maandag voor het eerst een proefles gedraaid. Top sfeer en goeie les.. Daarnaast was ik opzoek naar sportschool waarbij respect en traditie hoog in het vaandel staat. Na de les ook direct lid gemaakt. Vrijdag weer trainen!!!”

Ella Verschragen

“Geweldige sportschool voor alle leeftijden: uitdagend, goed voor conditie, balans en kracht! Super goede sfeer en veel respect.”

Ben Foetsi

“Goede trainingen gegeven door goede trainers. Ze drijven je tot het uiterste en hebben oog voor je techniek. Veel keus wat tijden betreft en de mensen die komen trainen zijn open en toegankelijk. Topschool!”

Aleksandra Mandic

“Het is een gezellige sportschool ik werd er heel erg goed ontvangen, en ze trainen je super goed.”