personal training kickboksen

Vind jij het fijn om 1-op-1 met een personal trainer aan de slag te gaan, zodat je duidelijke doelen kunt stellen? Bij Hit & Health kun je terecht voor personal training op het gebied van kickboksen, boksen, MMA en krachttraining. Een uur lang heb je alle aandacht om met een personal trainer je conditie te verbeteren, af te vallen of sterkere spieren te krijgen. Natuurlijk kun je ook met een personal trainer aan de slag als je jouw kickbokstechnieken wilt verbeteren!

Personal training: wat ga je doen?

Je kunt je vooruitgang pas meten als duidelijk is wat je persoonlijke doelen zijn. Tijdens een persoonlijk gesprek met één van onze personal trainers bespreken we jouw doelen. Samen stellen we een trainingsprogramma op, dat volledig is afgestemd op jouw situatie en behoefte. Want samen gaan we voor het beste resultaat!

Personal training kickboksen is heel goed om:

  • gewicht te verliezen (afvallen)
  • meer spiermassa te kweken
  • leniger te worden
  • een betere kickbokser te worden
  • jouw technieken te verbeteren
  • een betere conditie te krijgen
  • fitter te worden

Onze personal training wordt gegeven in onze sportschool in Den Haag (Mariahoeve) en kan plaatsvinden wanneer je maar wilt. Het is ook mogelijk om buiten te trainen. Dus twijfel niet en neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies en een afspraak.

Bij Hit & Health kan iedereen terecht voor een uitdagende personal training, maar ook voor:

Kickboksen
MMA en grappling
Boksen
Bokszaktraining

Wil je een personal training? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met je op.

Ervaringen personal training

Vanessa Smits

“Personal training van personal trainer Rachid vanaf half oktober 2017 twee keer per week. Top! Mijn conditie gaat met sprongen vooruit. No nonsens en gepersonaliseerd. Raakt de juiste snaar die het beste uit me haalt. Beveel het iedereen aan, al sportief of nog niet. Ik doe kickboksen, maar ze hebben meer in huis. Juiste mix van het beste uit jezelf halen en toptrainers die je daarin begeleiden.”