Hit & Health Den Haag personal trainer

Voor een personal training kickboksen, boksen, MMA of krachttraining kun je ook terecht bij Hit & Health Den Haag. Als je een personal training sessie boekt bij Hit & Health heb je een uur lang alle aandacht tijdens deze privéles. Een training op de stootkussens is een uitstekende manier om je conditie te verbeteren, technisch beter te worden en aan je figuur te werken. Als dit laatste voor jou van extra belang is, kunnen we een combinatie maken met explosieve krachttraining waardoor je een atletischer voorkomen zal krijgen. Dit in combinatie met een goed voedingsadvies en je doelen worden haalbaar met onze personal trainers!

Personal training: wat ga je doen?

Je kunt je vooruitgang pas meten als duidelijk is wat je persoonlijke doelen zijn. Tijdens een persoonlijk gesprek met één van onze personal trainers bespreken we jouw doelen. Samen met de personal trainer stel je een trainingsprogramma op, dat volledig is afgestemd op jouw situatie en behoefte. Want samen gaan we voor het beste resultaat!

Deze personal training kan plaatsvinden wanneer je maar wilt. Dus twijfel niet en neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies en een afspraak.

Bij Hit & Health kan iedereen terecht voor een uitdagende training:

Kickboksen
MMA en grappling
Boksen
Bokszaktraining

Wil je een personal training? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met je op.

Ervaringen personal training

Vanessa Smits

“Personal training van personal trainer Rachid vanaf half oktober 2017 twee keer per week. Top! Mijn conditie gaat met sprongen vooruit. No nonsens en gepersonaliseerd. Raakt de juiste snaar die het beste uit me haalt. Beveel het iedereen aan, al sportief of nog niet. Ik doe kickboksen, maar ze hebben meer in huis. Juiste mix van het beste uit jezelf halen en toptrainers die je daarin begeleiden.”