Salsa dansen Hit & Health Den Haag

Bij Hit & Health kun je vanaf 3 november de heupen losgooien en ook leren Salsa dansen. De Salsalessen zijn op zondag en worden op een rustige en gezellige manier gegeven door dansschool Salsa Prisiri. Instromen tijdens de lessen is mogelijk. 

De filosofie van Salsa Prisiriis is dat iedereen kan leren dansen. Ongeacht je basisritme, gevoel en eventuele danservaring. 

In de lessen van Salsa Prisiri wordt de nadruk gelegd op een goede basistechniek. Door  een goede basis mee te geven kun jij je beter ontwikkelen en deSalsa moves eerder op feestjes gebruiken 

Wil je leren Salsa dansen? Meld je dan nu aan voor een gratis proefles. 

Wat leer je tijdens een les Salsa dansen?

Tijdens de eerste les beginnen we met Merengue. Deze makkelijke en ontzettend leuke dans wordt gebruikt om je te laten wennen aan de Zuid-Amerikaanse muziek en de bewegingen die daarbij horen.

Zodra de merengue passen er goed in zitten, gaan we over op de Salsa. In het begin wordt er veel aandacht besteed aan de basisbewegingen van Salsa. Daarna leer je een aantal moves die je onmiddellijk kan gebruiken op feestjes.

Nadat de basis is aangeleerd zal er aandacht worden besteed aan gevorderde basistechnieken en leer je nieuwe salsa moves. Daarnaast worden je basisvaardigheden verder aangescherpt en wordt er dieper ingegaan op leading en styling. 

De basis is nu gelegd. Vervolgens zullen we overgaan op meer complexe combinaties. Ook worden de bewegingen en de muziek nu wat sneller. Dit alles wordt uiteraard rustig opgebouwd. Op deze manier kan iedereen op eigen tempo zijn/haar niveau verhogen.

BIj Hit & Health kun je ook terecht voor uitdagende kickbokstrainingen

Kickboksen voor beginners en gevorderden
Kickboksen voor kinderen
Kickboksen voor vrouwen
Bodyshape voor dames
Bokszaktraining

Lesrooster Salsa dansen

Dag van de week Tijden
zondag 1 x per 2 weken
in de even week
15:00 – 16:00


Kijk hier voor een actueel overzicht van alle lessen.