De professionele trainers van Hit & Health Den Haag verzorgen ook workshops en seminars op maat in onze sportschool of bij jouw bedrijf, school en sportclub. Op een verantwoorde en veilige manier maken de deelnemers kennis met één van onze vechtsporten. Ook is er in onze sportschool ruimte en gelegenheid voor trainingen van andere sportclubs. Dus velden bevroren of gewoon een keer wat anders? Neem contact met ons op voor een seminar of workshop op maat.

Seminar kickboksen: workshop op maat

Wil je een keer wat anders doen met collega’s tijdens de jaarlijkse teambuilding? Een uitje voor het voetbal of hockey team? Leerlingen kennis laten maken met een vechtsport? Hit & Health verzorgt verschillende workshops en seminars op maat:
• Kickboksen
• MMA en grappling
• Boksen

Tijdens de training komen er allerlei aspecten aan bod: samenwerken, inzet, doorzettingsvermogen, concentratie en plezier hebben.

De trainingen die wij geven zijn op maat. Iedere groep heeft andere wensen en behoeften. Deze bespreken we samen en zo komen we tot een uitdagende les die past bij de groep en het doel.

Wil je een seminar of workshop op maat? Neem contact met ons op voor meer informatie en om de mogelijkheden te bespreken.

Bij Hit & Health kan iedereen terecht voor een uitdagende training:

Kickboksen
MMA en grappling
Boksen
Bokszaktraining
Krachttraining

Seminar of workshop op maat? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met je op.

Ervaringen seminar: workshop op maat

Karolien Hoogeveen – Vakleerkracht Lichamelijke Opvoeding St. Paschalis

“Hit & Health heeft op de Paschalisschool basisschool een vijf-weekse cursus kickboksen verzorgd aan onze onderbouwleerlingen.
Sven en zijn collega’s hebben hun enthousiasme en discipline op onze leerlingen over kunnen brengen, waarbij de nadruk in de lessen op de techniek lag. Na dit succes hebben we de volgende cursus alweer geboekt, nu voor onze bovenbouwleerlingen.”