Vechtsportwinkel Fightstyle

Ben je op zoek naar bokshandschoenen, scheenbeschermers of vechtsportkleding? Jouw kickboks spullen koop je met korting bij Fightstyle, dé online vechtsportwinkel in Den Haag met de nieuwste collecties en beste prijs vechtsportartikelen. 

FIghtstyle heeft een uitgebreid assortiment aan bekende merken voor heren, dames en kinderen zoals Twins Special, Yokkao, Super Pro Combat Gear, Adidas, Booster Fight Gear, UFC, Safejawz, King Pro Boxing, Opro, Bad Boy, Shock Doctor. 

Gebruik de Hit & Health actiecode en shop met korting! 

Bokshandschoenen en kickboks handschoenen

Bokshandschoenen zijn er in veel verschillende soorten, maten en gewichten. De vechtsport die je beoefent bepaalt het soort handschoenen dat je nodig hebt. Er is specifiek aanbod voor boksen, kickboksen en mma. Je lichaamsgewicht bepaalt het gewicht van de handschoenen en de maat is onder andere afhankelijk van je voorkeur. 

Kickboks scheenbeschermers

Er zijn veel verschillende soorten scheenbeschermers voor kickboksen beschikbaar. Je hebt de stoffen scheenbeschermers, die voorzien zijn van dunnere padding en de voorgevormde leren scheenbeschermer, die voorzien zijn van een dikkere padding. De maat is afhankelijk van de lengte van je scheenbeen. 

Kickboks broekjes en vechtsportkleding

Vechtsportkleding is bijna even belangrijk als bokshandschoenen en scheenbeschermers. Een goed zittend kickboks broekje zorgt ervoor dat je genoeg bewegingsruimte hebt om een hoge trap te geven. Een sportshirt dat lekker zit en snel droogt draagt zeker ook bij aan een effectieve training. 

Wat zeker niet mag ontbreken is een bitje (mondbeschermer) ter bescherming van je tanden en een tok (kruisbeschermer) ter bescherming van je kruis. 

Actiecode vechtsportwinkel Fightstyle

Via de Hit & Health actiecode krijg je korting op vechtsportartikelen bij vechtsportwinkel Fightstyle. Check de webshop, plaats een bestelling, vul de actiecode in en ontvang jouw persoonlijke korting. 

  • €5,00 korting bij een bestelling vanaf €50,00 met de code ”HIT5” 
  • €10,00 korting bij een bestelling vanaf €100,00 met de code”HIT10” 

Waarom kopen bij online vechtsportwinkel Fightstyle?

  • Jouw lifestyle website op het gebied van vechtsport
  • Onafhankelijk advies over producten
  • Uitgebreide selectie van verschillende merken (Twins Special, Yokkao, Super Pro Combat Gear, Adidas, Booster Fight Gear, UFC, Safejawz, King Pro Boxing, Opro, Bad Boy, Shock Doctor)
  • Je kunt voor meerdere disciplines bij Fightstyle terecht (Kickboksen, Boksen, MMA, Jiu Jitsu, Karate, Taekwondo, BJJ, Judo)

Gebruik de actiecode en shop met korting!