wedstrijdtraining den haag

Bij Hit & Health Den Haag kun je terecht voor verschillende Muay Thai- en kickbokslessen. Ben je beginner of gevorderd en wil je recreatief kickboksen (Muay Thai en Thaiboksen), een bokszaktraining volgen of toch liever met een personal trainer aan de slag? Bij Hit & Health is iedereen welkom: jong, oud, man, vrouw of kind. Wil je verantwoord de uitdaging aangaan? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod en kom langs voor een gratis proefles

Bekijk hier alvast het lesrooster!

Vechtsport kickboksen en Muay Thai (thaiboksen) in Den Haag

Leer op een leuke en uitdagende manier kennismaken met vechtsporten tijdens de Muay Thai- en kickbokslessen bij Hit & Health in Den Haag. Wist je dat kickboksen nog altijd erg populair is en niet alleen bij mannen, maar ook bij vrouwen? Samen met een sparringspartner leer je verschillende technieken en combinaties maken, zoals: stoten, trappen en knieën. Op een conditionele en technische manier leren onze ervaren instructeurs jou alle kickboks-skills. Ben jij klaar om aan je conditie te werken, wil je meer mentale rust, een goede workout en lekker sporten? Dan is deze kickboksles echt iets voor jou! Meer info.

Kickboksen en Muay Thai voor kinderen

Tijdens de muay thai- en kickbokslessen leren kinderen op een veilige en verantwoorde manier kennismaken met een vechtsport. We bieden jeugdlessen aan in twee groepen: vanaf 4 t/m 8 jaar en vanaf 9 jaar. Tijdens de kinderlessen draait alles om wederzijds respect, discipline en sociaal omgaan met elkaar. Niet alleen zijn de lessen erg leuk, ook zorgen de kickbokslessen voor een goede uitlaatklep. Daarnaast leren kinderen meer vriendjes kennen tijdens de lessen. Meer info.

Bokszaktraining bij Hit & Health in Den Haag

De bokszaktraining is een HIIT (high intensity interval training) waarbij we gebruikmaken van Muay Thai- en kickbokstechnieken zoals: stoten, trappen en knieën. Wil je je conditie op een hoger niveau brengen, je kracht vergroten en je reactievermogen aanscherpen? Vind jij het niet fijn om te sparren met andere kickboksers? Dan is de bokszaktraining zeker geschikt voor jou. Lees hier meer over de bokszaktraining.

Vechtsport: MMA en grappling

MMA (Mixed Martial Arts) is over de hele wereld erg populair en wordt door miljoenen mensen beoefend. Wij bieden MMA samen met grappling aan. MMA combineert namelijk verschillende vechtsporten met elkaar, zoals worstelen (grappling), judo, kickboksen, Muay Thai, boksen en Braziliaanse Jiujitsu. De MMA-lessen zijn erg divers en er wordt zowel staand, als op de grond gevochten. De combinatie tussen MMA en grappling staat garant voor een veelzijdige training! Ben je benieuwd wanneer je MMA kunt beoefenen? Klik dan hier.

Personal training: privéles kickboksen of Muay Thai

Voor een personal training kickboksen, Muay Thai, Thaiboksen, MMA of krachttraining kun je bij Hit & Health terecht. Als je een personaltrainingsessie boekt, heb je een uur lang alle aandacht van één van onze trainers. Samen stellen we een trainingsprogramma op, dat volledig is afgestemd op jouw situatie en behoefte. Wil je je conditie verbeteren, technisch beter worden of juist afvallen? Vraag dan nu een persoonlijk gesprek aan met een van onze personal trainers.

Seminar kickboksen en Muay Thai: workshop op maat

Onze trainers verzorgen graag een workshop of seminar op maat in onze sportschool of op locatie. Dit kan zijn op jouw sportschool, kantoor, school of tijdens een evenement. Op een verantwoorde en veilige manier maken de deelnemers kennis met één van onze martial arts vechtsporten. Tijdens de training komen er allerlei aspecten aan bod: samenwerken, inzet, doorzettingsvermogen, concentratie en plezier hebben. Ben je op zoek naar een origineel bedrijfsuitje of kunnen jouw collega’s wel wat beweging gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Zie hier wat wij voor je kunnen betekenen.

Bekijk het lesrooster en kom langs voor een gratis proefles!