Gratis proefles
Ga naar de inhoud
kickboksen Den Haag

Veilig kickboksen tijdens de lockdown? Het kan bij Hit & Health

Natuurlijk weten we allemaal dat teamsporten tijdelijk niet zijn toegestaan vanwege de coronamaatregelen. Toch hebben we bij Hit & Health al die tijd gekeken naar wat wél kan. Dit resulteerde eerst in de bokszakken die buitenhangen en door iedereen gebruikt kunnen worden. Hier wordt nog steeds gretig gebruik van gemaakt door buurtgenoten en sporters uit heel Den Haag. Toch wilden we voor onze vaste leden iets speciaals doen. We zijn onze leden namelijk dankbaar voor het vertrouwen. Vandaar dat je vanaf nu veilig kan kickboksen; ook tijdens de lockdown! Hoe het precies werkt, leggen we graag in deze blog uit. Wil je ook een keer een les uitproberen? Vraag dan hier een gratis proefles aan.

Bokszaktrainingen via schermen in de buitenlucht

We hebben goed nieuws voor onze leden. Vanaf nu is het mogelijk om bokszaktrainingen te volgen via schermen, helemaal ‘coronaproof’ in de buitenlucht. Natuurlijk is de 1,5 meter afstand van kracht én worden alle bokszakken na iedere training uitgebreid gereinigd. De trainers hebben verschillende bokszaktrainingen opgenomen. Deze opnames worden op de schermen buiten afgespeeld, net alsof je gewoon live een les volgt!

Dit is exclusief voor onze leden, daarom is het belangrijk om goed te lezen hoe je meedoet aan één van de lessen. Het is de bedoeling dat de lessen doorlopend doorgaan gedurende de dag. Zo krijgt iedereen de kans om een bokszakles van zijn of haar favoriete trainer te volgen!

kickboksen lockdownHoe doe je mee met de outdoor bokszaktrainingen?

De outdoor bokszaktrainingen zijn veilig te volgen via schermen. Er hangen momenteel acht bokszakken op veilige afstand van elkaar. Er kunnen dus acht mensen per les deelnemen. Ieder uur start een nieuwe les, zo weet je zeker dat er altijd wel een geschikt moment is om mee te doen.

Hoe meld je je aan:

  • Je reserveert een plek voor jouw training via de app
  • Dit is mogelijk van 8:00 uur tot 20:00 uur, ieder uur is er een les (maandag t/m zondag)
  • Zorg dat je op tijd bent en al omgekleed bent, de sportschool is niet toegankelijk
  • Check in met je lidmaatschapspas, dit kan buiten in de speciale cardreader
  • Zorg dat je klaarstaat, want de les gaat beginnen!

Het is de bedoeling dat je na de les gelijk vertrekt, want we hebben de tijd nodig om alle bokszakken uitgebreid te reinigen voor de volgende les begint.

Let op: we zijn heel flexibel. Tot een uur voor de les begint is het mogelijk om te annuleren. Doe je dit binnen een uur, zijn we genoodzaakt om € 7,50 in rekening te brengen.

kickboksen lockdownWil je kickboksen? Word lid!

De outdoor bokszaklessen zijn exclusief voor leden van Hit & Health. Omdat we zeven dagen per week van 8:00 tot 20:00 uur lessen aanbieden, is er voor iedereen genoeg plek om op een veilige manier te kickboksen.

Wil je kickboksen? Word lid van Hit & Health. We kunnen alle contributie hard gebruiken en investeren dit ook in onze leden. Na deze tijd verwelkomen we je natuurlijk heel graag weer in één van de reguliere lessen. Heb je vragen over kickboksen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

kickboksen lockdown